Oprysk na mole spożywcze, roztocza kuchenne STRANGLER PRO EC No Pest® 50ml
Oprysk na mole spożywcze, roztocza w kuchniSTRANGLER PRO EC No Pest® 50ml to wysoce skuteczny koncentrat. Zaledwie 50ml pozwala przygotować aż 32 litry preparaty gotowego by zwalczać larwy moli spożywczych i roztocza w kuchni.
Nie pozwól na to by mole i roztocza zanieczyszczały Twoją żywność!
Jeśli zauważysz pełznącą po ścianie białą larwę mola wystarczy ją dokładnie spryskać preparatem STRANGLER PRO EC No Pest® a utworzona powłoka ochronna wyeliminuje szkodniki.
50ml preparatu 32 L oprysku!
Jak działa oprysk na mole spożywcze, roztocza kuchenne STRANGLER PRO EC ?
Preparat STRANGLER PRO EC oparty jest na nowoczesnej formule zawierającej substancję z grupy związków silikonowych. Zaletą środka jest brak substancji czynnych, co pozwala na stosowanie go wielokrotnie w sezonie w pobliżu żywności. Owady nie uodparniają się na jego działanie.
To koncentrat do sporządzania roztworu wodnego, który stosuje się poprzez opryskiwanie szkodników. Środek działa poprzez utworzenie cienkiej powłoki oblepiającej owady i roztocza. Giną one z powodu braku dostępu do powietrza.
Najmocniejszy oprysk na mole spożywcze, roztocza kuchenne Strangler Pro EC 50ml
✅ Przeznaczenie: na mole spożywcze, roztocza
✅ Doskonale chroni spiżarnie i kuchnie przed natrętnymi insektami
✅ Skutecznie eliminuje insekty, spryskane szkodniki nie mają szans na ucieczkę
✅ Do użytku wielokrotnego, owady nie uodparniają się na działanie środka
✅ Szybkie działanie i wysoka skuteczność
✅ Nie zawiera szkodliwych pestycydów i insektycydów
Preparat należy stosować gdy zauważymy szkodniki. Zalecane stężenie to około 20 ml oprysku na 10 L wody. Po wstępnym spryskaniu terenu roztworem, należy dokładnie pokryć powierzchnię, na których przebywają szkodniki np.: ściany czy podłoże, a także wszelkie szczeliny oraz zakamarki ze szczególną dbałością o miejsca żerowania insektów.
Środki ostrożności
Przed pierwszym zastosowaniem należy przeprowadzić próbę na niewielkiej powierzchni, na której będzie stosowany w celu wykluczenia ewentualnych odbarwień.
Przechowywać w oryginalnym opakowaniu, w dobrze wentylowanych i suchych pomieszczeniach. Unikać kontaktu produktu z żywnością, napojami i paszą. Przechowywać w temperaturze 5-30 stopni, z dala od źródeł ciepła.